Monica Joita

 • TRANSPORT ÎN SIGURANȚĂ

  SEMNEAZĂ!

  Platforma civică și politică PACT pentru Galați cere Primăriei Galați o acțiune energică și determinată în cazul tânărului bătut cu bâtele de către taximetriști.

  Față de incidentul produs, pe care nu îl mai descriem deoarece acesta este acum cunoscut la nivelul publicului larg din Galați și din România, cerem autorităților locale următoarele:

  1. Convocarea, de către Primarul Municipiului Galați, a unei ședințe de Consiliu Local, de îndată.
  2. Adoptarea, de către Primarul Municipiului Galați și Consiliul Local Galați, a unei declarații prin care condamnă ferm toate actele de violență și se angajează la luarea de măsuri imediate cu privire la cei vinovați.
  3. Amendarea regulamentului pentru desfășurarea activităților de taxi, cu următoarele prevederi:

  • Obligativitatea ca toate autoturismele cu licență de taximetrie să fie prevăzute cu cameră audio-video (inclusiv viziune nocturnă) pentru înregistrarea activității din perimetrul imediat al mașinilor cât și din habitaclul acestora.

  • Obligativitatea ca toate autoturismele cu licență de taximetrie să afișeze la loc vizibil o etichetă autocolantă cu textul „perimetru supravegheat audio – video” și obligativitatea acestora de a păstra toate înregistrările pentru minim 48 de ore și a le preda organelor de cercetare în cazul raportării unor incidente.

  • Interconectarea tuturor dispeceratelor din Galați, pe frecvență radio, cu Poliția Locală.

  • Aplicarea acelorași măsuri și în cazul mijloacelor de transport în comun ale municipalității.
  OBIECTIV: 249 semnăturis
  Adaugă SEMNĂTURI

 • Acum locuiesc in Bucuresti, insa am copilarit in Galati si ma consider galateanca.

  SALVAȚI PALATUL SIMION GHEORGHIU

  PACT pentru Galați este o platformă civică și politică a comunităților locale din țară și din diaspora. Am inițiat această petiție online pentru salvarea unei clădiri emblematice, uitată de autorități. 

  Obiectivul nostru este de 3.000 de semnături online pe care, dacă reușim să le strângem, ne propunem să le concretizăm într-o Hotărâre de Consiliu Local.

  SEMNEAZĂ!

  OBIECTIV: 1,308 semnăturis
  Adaugă SEMNĂTURI

Monica Joita
Monica Joita 1.40 CCP
Donator din partea Monica Joita: