Monica Joita

 • TRANSPORT ÎN SIGURANȚĂ

  SEMNEAZĂ!

  Platforma civică și politică PACT pentru Galați cere Primăriei Galați o acțiune energică și determinată în cazul tânărului bătut cu bâtele de către taximetriști.

  Față de incidentul produs, pe care nu îl mai descriem deoarece acesta este acum cunoscut la nivelul publicului larg din Galați și din România, cerem autorităților locale următoarele:

  1. Convocarea, de către Primarul Municipiului Galați, a unei ședințe de Consiliu Local, de îndată.
  2. Adoptarea, de către Primarul Municipiului Galați și Consiliul Local Galați, a unei declarații prin care condamnă ferm toate actele de violență și se angajează la luarea de măsuri imediate cu privire la cei vinovați.
  3. Amendarea regulamentului pentru desfășurarea activităților de taxi, cu următoarele prevederi:

  • Obligativitatea ca toate autoturismele cu licență de taximetrie să fie prevăzute cu cameră audio-video (inclusiv viziune nocturnă) pentru înregistrarea activității din perimetrul imediat al mașinilor cât și din habitaclul acestora.

  • Obligativitatea ca toate autoturismele cu licență de taximetrie să afișeze la loc vizibil o etichetă autocolantă cu textul „perimetru supravegheat audio – video” și obligativitatea acestora de a păstra toate înregistrările pentru minim 48 de ore și a le preda organelor de cercetare în cazul raportării unor incidente.

  • Interconectarea tuturor dispeceratelor din Galați, pe frecvență radio, cu Poliția Locală.

  • Aplicarea acelorași măsuri și în cazul mijloacelor de transport în comun ale municipalității.
  OBIECTIV: 218 semnăturis
  Adaugă SEMNĂTURI

 • Acum locuiesc in Bucuresti, insa am copilarit in Galati si ma consider galateanca.

  SALVAȚI PALATUL SIMION GHEORGHIU

  Obiectivul nostru este de 15.000 de semnături pe care, dacă reușim să le strângem, le concretizăm într-o Hotărâre de Consiliu Local.

  SEMNEAZĂ!

  Pentru a afla mai multe detalii despre campania noastră, ce am făcut până acum și care sunt pașii următori, accesați linkul de mai jos:

  CAMPANIA NOASTRĂ

  OBIECTIV: 7,492 semnăturis

  PROIECT INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

  Pentru a vizualiza expunerea de motive, așa cum va fi prezentată Consiliului Local al Municipiului Galați, apăsați pe link-ul următor:

  EXPUNERE DE MOTIVE


  Pentru a vizualiza textul Proiectului de Hotărâre de Consiliu Local, așa cum va fi prezentat Consiliului Local al Municipiului Galați, apăsați linkul următor:

  HOTĂRÂRE privind

  INCLUDEREA MONUMENTULUI ISTORIC CASA SIMION GHEORGHIU PE LISTA DE INVESTIȚII A MUNICIPIULUI GALAȚI PENTRU ANUL 2020


  Pentru a semna Inițiativa Cetățenească, completați câmpurile de mai jos:

  Adaugă SEMNĂTURI