Alexandra

 

Alexandra este membru fondator al PACT pentru Galați și Director al Departamentului de Resurse Umane. Sub deviza "Per aspera ad astra", Alexandra a decis să contribuie direct la dezvoltarea Galațiului. 

Alexandra este titular de cursuri la Universitatea Dunărea de Jos unde predă filosofie politică și studii europene, având o bogată experiență atât în administrația publică cât și în mediul privat. Este traducător pe trei limbi străine (italiană, franceză, engleză) și consultant în domeniul redactării de proiecte cu finanțare europeană și privată. Este antreprenor social, fiind membru fondator al Rotaract Galați - Dunărea de Jos (2007), membru al Kiwanis Smile Galați (2014) și voluntar al proiectului Coder Dojo (2017)  - cursuri gratuite de informatică pentru copii - fiind pasionată de științele educației și comunitatea locală din Galați.


Politolog. Absolventă a Universității București, Facultatea de Științe Politice. Master în Management Intercultural la Catedra UNESCO din București. Doctor în Filosofie Politică al Universității A. I. Cuza din Iași.