PACT pentru Galaţi a devenit partid politic (Viața Liberă)

Oraşul nostru s-a îmbogăţit cu un nou partid politic - PACT pentru Galaţi - care şi-a propus un obiectiv pe cât de îndrăzneţ, pe atât de necesar: „Împreună aducem înapoi cheful de a locui aici”.

Potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei, pe data de 31 mai 2019, la Bucureşti, "prima mişcare civică şi politică pornită de la firul ierbii, din Galaţi", a fost înregistrată de către Tribunal, în Registrul Partidelor Politice, având numărul 194.

 

Continuare
Care e feedback-ul tău? Adaugă un răspuns: Share

PACT PENTRU OAMENI NOI IN POLITICĂ (Viața Libera)

Reprezentanţii a 26 de grupuri civice şi patru partide politice au lansat strângerea de semnături la nivel naţional pentru iniţiativa cetăţenească de reformă a legii electorale "Oameni noi în politică".

Membrii PACT pentru Galați au participat la lansarea pe plan local a evenimentului în data de 18 septembrie, în faţa Monumentului Eroilor Revoluţiei.

Evenimentul a fost prezentat de cotidianul local Viața Liberă.

PACT PENTRU GALATI OAMENI NOI IN POLITICA

Care e feedback-ul tău? Adaugă un răspuns: Share

PACT PENTRU OAMENI NOI IN POLITICA (AlLTERNATIVA - Jurnalism fără mogul)

PACT PENTRU GALATI susține proiectul Oameni Noi In Politica. Azi a început deja strângerea celor 100.000 de semnături cerute de lege pentru ca proiectul să ajungă în Parlament. 

E timpul pentru Oameni noi în revoluția ratată din 89 !
( ALTERNATIVA -Jurnalism fără mogul )

 

Care e feedback-ul tău? Adaugă un răspuns: Share

PACT PENTRU ZONA METROPLOLITANA GALATI BRAILA (Digi 24)

PACT PENTRU GALAȚI a semnat, alături de alte șapte organizații din Galați și Brăila, protocolul pentru dezvoltarea zonei metropolitane Galați-Brăila (Digi 24 )

 

Care e feedback-ul tău? Adaugă un răspuns: Share