CALEA DOMNEASCA

Calea Domnească este cel mai vechi și mai frumos bulevard din Galați. Dar este uitat, sufocat de trafic și sluțit de fostele administrații și de actuala.

Calea Domnească este identitară pentru orice gălățean. De aceea, am construit o publicație online ce îi poartă numele, pentru ca această sintagmă „Calea Domnească” să intre și mai adânc în mentalul nostru colectiv.

Calea Domnească este o publicație de opinie a oamenilor liberi, care vor să-și facă vocea auzită. Publică editorialele și orice alte texte ale oamenilor care au ceva de spus. Scriem, ne implicăm, protestăm online și offline, vrem mai mult, devenim voluntari, punem pielea în saramură, pentru că noi considerăm că avem o datorie sacră față de generațiile viitoare. Pentru că acest oraș este al nostru, nu al lor. Noi suntem „libertarienii” din Galați.

Logo-ul nostru este conturul statuii liberalului I.C. Brătianu, ce arată peste Dunăre, privită dinspre Vest, cu mâna întinsă spre dreapta, poziționată în locul de unde pornește axa Falezei Dunării și axa Calea Domnească deopotrivă.

Puteți publica texte sau citi textele publicate aici: www.caleadomneasca.ro

Contribuiți și dumneavoastră la acțiunile PACT pentru Galați fie devenind voluntar fie contribuind financiar.


Opinia ta este importantă. Adaugă un răspuns.

Te rugăm să verifici căsuța de e-mail pentru instrucțiuni cu privire la activarea contului.