CÂȘTIGĂM CU VOTURI

Îl susținem și îl votăm pe George Simion, la Galați, la alegerile europene din 26 mai, pentru că împreună avem:

Un proiect de oraș

Există un protocol între George Simion și PACT pentru Galați. Protocolul are următoarele componente:

  • Promovarea la Bruxelles, la Comisia Europeană, a unui Program Operațional special pentru regiunea metropolitană Galați-Brăila-Tulcea, de cca. 1 Mld Euro pt. Galați, proiecte de infrastructură pentru care autoritățile locale să aplice direct la Comisie, ocolind birocrația și interesele politice meschine de București.
  • Angajarea unei persoane cu expertiza, în aparatul propriu de specialitate, din Galați, pentru redactarea acestui program.
  • Deschiderea unui cabinet de europarlamentar permanent la Galați.

Motivul principal pentru care îl susținem este acest protocol, pe care George a fost de acord să îl semneze. Noi suntem localiști, în sensul că promovăm în primul rând interesul comunității locale și vrem să aducem înapoi cheful de a locui aici, la Galați.

Un proiect de țară

În al doilea rând, George este singurul care propune un proiect de țară concret, fezabil și corect: anularea efectelor pactului Ribbentrop-Molotov și ridicarea definitivă a cortinei de fier, și în România, prin dispariția graniței de la Prut, o graniță care ține departe de țară peste 2 milioane de români.

3500 pentru Galați

Ne-am propus să strângem minim 3.500 de susținători pentru George Simion, din Galați. Avem nevoie de voi și aici, pe internet, să știm pe cine ne bazăm. Haideți în această mare echipă locală.

Mulțumim!

Ce facem noi?

Facem proiecte în comunități, cunoaștem oameni, prezentăm programe, îi alegem pe cei mai buni candidați, postăm pe facebook, scriem petiții, mergem din ușă în ușă, facem opoziție și criticăm greșelile adversarilor dar în final, în democrație, câștigăm doar la urne, atunci când sunt alegeri.

Declară și tu că ne vei vota, pentru a ne da nouă și lui George încrederea de a continua. Suntem mulți, nu toți stăm pe internet, dar dacă vrei să ne votezi, dacă vorbești cu familia să o facă, dacă vrei să ne susții într-o duminică, odată la 4 ani, apasă butonul de mai jos.

Împreună aducem înapoi cheful de a locui aici.

Who's pledging

789 VOTURI
OBIECTIV: 3,500 voturi
Da Susțin pe .
Nu Nu susțin în acest moment pe .