Ce vrem să facem? Viziunea

Aceasta este filosofia PACT pentru Galați - viziunea și misiunea noastră. Acolo ne dorim să aducem comunitatea noastră. Să aducem înapoi cheful de a locui aici.

Creăm o comunitate cu oameni dinamici, conectați la noua economie, ce își asumă rolul de cetățeni implicați și orientați spre viitor.


Misiunea


Aceasta este misiunea PACT pentru Galați. Asta ne dorim să obținem și așa vom ajunge la viziunea noastră.


Misiunea platformei noastre la nivel local este ca, prin dezvoltarea de politici locale, să ne poziţionăm printre primele comunități ca nivel general de dezvoltare din România, pe parcusul acestei generații.

 


 

Avem nevoie și de susținerea ta!

Noi suntem pactiștii și aici găsiți proiectele noastre. Noi, ne-am propus să aducem înapoi cheful de a locui aici, la Galați. Dar nu vom face acest lucru doar noi. Avem nevoie și de dumneavoastră, de voi, pentru a reuși nu numai să implementăm proiectele noastre civice, ci și să le ducem în Consiliul Local, în Consiliul Județean și să propunem și altele. Pentru aceasta, vom avea o listă de nominalizări, la alegerile locale. Iar această listă trebuie susținută la vot. Avem nevoie de susținerea voastră. Haideți în echipă! Înscrie-te pe lista de susținători PACT pentru Galați. Alege să susții echipa PACT pentru Galați, la alegerile locale, pentru Consiliul Local și Consiliul Județean.


 


Opinia ta este importantă. Adaugă un răspuns.

Te rugăm să verifici căsuța de e-mail pentru instrucțiuni cu privire la activarea contului.