• Alegi suma 1
  • Date plată 2
  • Transfer 3
Următorul pas
PREFER PAYPAL.ME (orice valută)
Pasul următor Pasul anterior
Pentru sponsorizări în lei, prin card bancar, apăsați unul dintre butoanele următoare:
4500 Lei 2000 Lei 1000 Lei 450 Lei 200 Lei 100 Lei 50 Lei 25 Lei 10 Lei Altă sumă
Pentru sponsorizări prin paypal sau card bancar în alte valute, utilizați butonul de donații de mai jos:

Producem Viziere

ÎNCEPEM
OBIECTIV: 10,000.00 Lei

Care sunt nevoile?

Medicii din toate spitalele din Galați au nevoie de mai multe echipamente. Nu le putem asigura pe toate dar ne-am propus să le asigurăm o parte din echipamentul de protecție. Acum este greu să mai găsim marfă la producător dar putem cumpăra o imprimantă 3D și putem produce viziere necesare pentru protecția feței. Vom dona vizierele în cadrul Spitalului Județean și Spitalului CFR. După epidemie, vom vinde sau vom dona imprimanta 3D pentru a fi utilizată tot în comunitate.

O imprimantă 3D costă 2.500 - 3.000 de lei. Cu o imprimantă putem produce o vizieră în 2 ore. Cu 2 imprimante 2 viziere în 2 ore. Cu cât mai multe imprimante, cu atât mai multe viziere. Ne-am propus să ne mișcăm repede și să achiziționăm ce putem pentru a începe producția urgent. E nevoie de noi.

Cum puteți dona sau sponsoriza?


INFORMAȚII PENTRU SPONSORIZĂRI ÎN EURO

Dacă utilizați un cont în Euro sau în altă valută, puteți susține achiziționarea imprimantei pentru viziere cu ajutorul modulului Paypal, prin Nationbuilder, de la finalul paginii (pe desktop - modulul alăturat).


INFORMAȚII PENTRU SPONSORIZĂRI ÎN LEI

Dacă utilizați un card în Lei, puteți susține achiziționarea imprimantei cu ajutorul modulului Mobil-Pay, prin Netopia Payments, apăsând pe butonul ce conține suma pe care doriți să o donați, de la finalul paginii (pe desktop - modulul alăturat).

Dacă utilizați un cont în Lei prin Internet Banking, puteți susține achiziționarea imprimantei cu ajutorul următoarelor date de identificare: 

ASOCIAȚIA CIVICĂ PACT PENTRU GALAȚI

CUI: 41221777

IBAN: RO87 BRDE 180S V258 2167 1800

BRD Galați

BIC: BRDEROBU

CONTACT financiar: Bogdan GEORGESCU

Director al Departamentului Financiar

[email protected]Cu ajutorul tău reușim să trecem peste această perioadă mai dificilă iar apoi aducem înapoi cheful de a locui aici!

 

 

Termeni și condiții

Prelucrăm datele cu caracter personal doar în scopurile specifice. Cadrul legal general este reprezentat de Regulamentul privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (UE) 2016/679 (GDPR) aplicabil în Uniunea Europeană, transpus în legislație națională. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi transmise către terți decât cu acordul dumneavoastră.