Gregor

Gregor

 

Gregor este Președintele PACT pentru Galați. Pornind de la ideea că cea mai importantă funcție politică pe care o poți deține este cea de cetățean, Gregor își pune la dispoziție toată experiența profesională și organizațională pentru a dezvolta Galațiul și a-l aduce la rangul pe care îl merită. 

Practician în management cu expertiză în arhitectură organizațională și procese decizionale. Peste 10 ani de experiență în antreprenoriat economic, social și politic. A lucrat pe proiectarea proceselor interne în cadrul companiilor proprii și în companii din sectorul industrial. Experiență în dezvoltare imobiliară și reprezentarea unor investitori importanți. A contribuit la creșterea AIESEC, cea mai mare organizație studențească din lume și a fondat și este membru al mai multor organizații importante precum ROTARACT, Rotary sau Junior Chamber International.

 


Gregor Teodorescu
Gregor Teodorescu 12240.90 CCP
Economist. Absolvent al Universității A.I. Cuza din Iași. Organizator al comunității, întreprinzător pasionat de urbanism, imobiliare și advocacy