LANSARE CANDIDATURĂ GEORGE SIMION

Liderul mișcării unioniste din România este prezent la Galați pentru lansarea candidaturii sale independente pentru Parlamentul European.

Este prima lansare de candidat pentru Parlamentul European, din Galați. George SIMION își va prezenta proiectul politic, motivația care stă la baza deciziei sale precum și propunerea pentru comunitatea noastră locală.

PACT pentru Galați a lansat o provocare către toate forțele politice de dreapta din România, de a susține interesele comunității din Galați și Brăila, la Bruxelles. Singurul candidat care a răspuns pozitiv este George SIMION. Din acest motiv, precum și deoarece idealul național al reunirii este cauza dreaptă și proiectul de țară care are potențialul de a aduce împreună generația tânără cu cei care au făcut și au trăit istoria, PACT pentru Galați îl susține la aceste alegeri europene pe George SIMION.

În cadrul evenimentului vor lua cuvântul oameni ce își asumă rolul de cetățeni activi și implicați în societate, lideri ai comunității noastre, studenți, istorici și antreprenori locali.

CÂND?
March 14, 2019 at 5:30pm - 7:30pm
UNDE?
Sala de Conferințe - Vila Clasic
Str IL Caragiale Nr 2
Galati, GL 800101
Romania
Adresă și înstrucțiuni Google Maps
CONTACT
Gregor Teodorescu · · 0754473467

Participi la eveniment?


Opinia ta este importantă. Adaugă un răspuns.

Te rugăm să verifici căsuța de e-mail pentru instrucțiuni cu privire la activarea contului.