Pagină web pentru adopții de câini

Am introdus în Consiliul Local propunerea de alocare a unei sume în cadrul Bugetului Local al Municipiului Galați, pentru crearea unei pagini web dedicate adopției câinilor fără stăpân din municipiul Galați.


Data inițierii

Am susținut proiectul sub formă de amendament depus la Registratura Generală a Municipiului Galați pe 8 februarie 2022, având numărul de înregistrare 26328.


Statusul proiectului

Amendamentul a fost supus la vot și respins de Primarul Pucheanu și de majoritatea PSD din Consiliul Local al Municipiului Galați.

Pașii următori: introducerea unui proiect de hotărâre de Consiliu Local de sine stătător, presiune publică, implementarea proiectului în anul 2024, după obținerea majorității în Consiliul Local al Municipiului Galați. 


Descrierea proiectului

Problema câinilor fără stăpân rămâne una de actualitate în municipiul Galați, adăpostul siuat în str. Zimbrului nr. 1, operat de Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân din Galați, fiind utilizat la maximum. Pentru a facilita adoptarea câinilor fără stăpân, degrevând astfel financiar Serviciul Public Ecosal de cheltuielile cu întreținerea acestora, propunem crearea unei pagini web prin intermediul cărora potențialii adoptatori să aibă acces la informații cu privire la animalele găzduite în adăpost și la procedurile legale de adoptare. 


Textul integral al amendamentului poate fi consultat aici.

Avem nevoie și de susținerea ta!

Noi suntem pactiștii și aici găsiți proiectele noastre. Noi, ne-am propus să aducem înapoi cheful de a locui aici, la Galați. Dar nu vom face acest lucru doar noi. Avem nevoie și de dumneavoastră, de voi, pentru a reuși nu numai să implementăm proiectele noastre civice, ci și să le ducem în Consiliul Local, în Consiliul Județean și să propunem și altele. Pentru aceasta, vom avea o listă de nominalizări, la alegerile locale. Iar această listă trebuie susținută la vot. Avem nevoie de susținerea voastră. Haideți în echipă! Înscrie-te pe lista de susținători PACT pentru Galați. Alege să susții echipa PACT pentru Galați, la alegerile locale, pentru Consiliul Local și Consiliul Județean.


 


Se afișează 1 răspuns

Te rugăm să verifici căsuța de e-mail pentru instrucțiuni cu privire la activarea contului.