BRĂILA NOUĂ și PACT pentru Galați

„Brăila Nouă” este partenerul PACT pentru Galați în Brăila. Avem aceleași valori locale și susținem aceleași valori la nivel național. Am construit împreună cea mai mare parte a programului civic și politic precum și întreaga viziune și filosofie organizațională.

Brăila Nouă este despre viitorul Brăilei în aceeași măsură în care PACT pentru Galați este despre viitorul Galațiului. Împreună am conștientizat că este necesară implementarea rapidă a proiectului comun al Regiunii Metropolitane Brăila Galați.


 

 

Care e feedback-ul tău? Adaugă un răspuns: Share

PACT pentru Galati powered by PACT pentru Romania

PACT pentru Galați este un partid local afiliat la platforma civică și politică PACT pentru România.

PACT pentru România este partenerul PACT pentru Galați la nivel național. PACT pentru Galați, la nivel național susține o Românie în 3D, democratică, dezvoltată și demnă, formată din comunități cu putere de decizie, cu oameni dinamici, conectați la noua economie și implicați în societate.

Misiunea noastră la nivel național este de a reda România cetățenilor săi pentru ca împreună să depășim media europeană pentru toți indicatorii de dezvoltare, pe parcursul acestei generații.

Pentru libertate, dreptate, unitate, responsabilitate și siguranță.

Programul PACT pentru România la nivel național conține toate elementele necesare pentru îndeplinirea programului PACT pentru Galați la nivel local, deoarece credem că politicile naționale trebuie să reprezinte rezultatul politicilor locale și nu invers.

PACT pentru România este platforma civică și politică a comunităților locale din țară și din diaspora, pentru libertate economică, dezvoltare regională și consolidarea democrației românești în NATO și EU.

Care e feedback-ul tău? Adaugă un răspuns: Share