PLANUL NOSTRU PENTRU ORAȘ

Planul nostru a reieșit în urma primei conferințe de strategizare urbană din Galați, pe care am organizat-o în luna decembrie, 2019. Detalii despre cum a fost la conferință, puteți găsi aici. În urma acestui maraton de idei, a reieșit scheletul primei strategii de dezvoltare urbană a Galațiului, cu ajutorul a peste 70 de experți în diverse domenii, din Galați.

Strategia preliminară conține viziunea pentru oraș, oportunitățile pe care le putem fructifica la Galați, DOMENIILE și o listă de 200 de proiecte pentru Galați. Astfel, până în 2029, Galațiul poate implementa proiecte transsectoriale cu efect de levier în următoarele domenii:

iframe src='https://simplebooklet.com/embed.php?wpKey=ZZU99yXFMykwls9SOuyoke&source=embed' allowfullscreen width='100%' height='1092' style='border: 0; overflow: hidden; width: 1px; min-width: 100%; max-width:532px;' scrolling='no'>

200 PROIECTE PENTRU GALAȚI

Implementarea tuturor proiectelor demarate în oraș de către autoritățile publice se va face în parteneriat cu toți stakeholderii (universități, mediul privat, cetățeni) și va fi subordonată scopului strategic 2029 de potențare a vocației de HUB a orașului.  Implementarea de proiecte în domeniile de mai sus duce la inversarea, într-un timp scurt (cca. 10 ani), a trendului de depopulare a orașului, diversificarea și dezvoltarea economiei locale, creșterea calității vieții și crearea unei comunități formată din oameni dinamici, conectați la noua economie, ce își asumă rolul de cetățeni implicați și orientați spre viitor. Hub-urile reconstruite reprezintă motoare de creștere, așa cum au reprezentat și în trecut, Galațiul reasumându-și, în 2029, vocația de HUB.

Mai jos sunt prezentate proiectele propuse pentru a ne îndrepta spre viziunea prezentată mai sus. Puteți ordona proiectele alfabetic, cronologic sau după domeniul din care fac parte. Puteți comenta proiectele, le puteți evalua cu „Idee de votat” sau „Mă opun” și puteți propune noi proiecte pentru Galați.

Te rugăm să verifici căsuța de e-mail pentru instrucțiuni cu privire la activarea contului.35k locuri de parcare

1 comentarii Share

365 evenimente la Galați

1 comentarii Share
Alumni

1 comentarii ShareART CREATIVE HUB

1 comentarii Share
Axa Calea Domnească

1 comentarii Share

Bani pentru relocare

1 comentarii Share

Bara de progres

1 comentarii Share

Bază de date municipală

1 comentarii Share


Avem nevoie și de susținerea ta!

Noi suntem pactiștii și aici găsiți proiectele noastre. Noi, ne-am propus să aducem înapoi cheful de a locui aici, la Galați. Dar nu vom face acest lucru doar noi. Avem nevoie și de dumneavoastră, de voi, pentru a reuși nu numai să implementăm proiectele noastre civice, ci și să le ducem în Consiliul Local, în Consiliul Județean și să propunem și altele. Pentru aceasta, vom avea o listă de nominalizări, la alegerile locale. Iar această listă trebuie susținută la vot. Avem nevoie de susținerea voastră. Haideți în echipă! Înscrie-te pe lista de susținători PACT pentru Galați. Alege să susții echipa PACT pentru Galați, la alegerile locale, pentru Consiliul Local și Consiliul Județean.