Reabilitarea Ansamblului arhitectural Dr. Aristide Serfioti

UPDATE: În ședința de Consiliu Local din 31 ianuarie 2023, consilierii locali PACT pentru Galați, Doru Căstăian și Gregor Teodorescu, au depus un amendament la proiectul de buget al Municipiului Galați pentru reabilitarea ansamblului arhitectural din Filești al marelui medic și filantrop Aristide Serfioti. Amendamentul a fost adoptat în unanimitate.

Data inițierii

Acest proiect de hotărâre a fost înregistrat la Registratura Generală a Municipiului Galați pe 31 ianuarie 2023, având numărul de înregistrare 19811.


Statusul proiectului

Aprobat

În ședința din 31 ianuarie 2023, inițiativa noastră a fost adoptată în unanimitate în ședința Consiliului Local.


Descrierea proiectului

Cavoul medicului Aristide Serfioti, personalitate marcantă a Galațiului și a României, localizat în Municipiul Galați, cartierul Filești este monument istoric. Din păcate, ani la rând, valoarea inestimabilă a acestui monument a fost neglijată. Am propus Consiliului Local să aloce fonduri în bugetul pe anul 2023 pentru reabilitarea acestui monument istoric. 


Textul integral al proiectului de Hotărâre de Consiliu Local poate fi consultat aici.

Avem nevoie și de susținerea ta!

Noi suntem pactiștii și aici găsiți proiectele noastre. Noi, ne-am propus să aducem înapoi cheful de a locui aici, la Galați. Dar nu vom face acest lucru doar noi. Avem nevoie și de dumneavoastră, de voi, pentru a reuși nu numai să implementăm proiectele noastre civice, ci și să le ducem în Consiliul Local, în Consiliul Județean și să propunem și altele. Pentru aceasta, vom avea o listă de nominalizări, la alegerile locale. Iar această listă trebuie susținută la vot. Avem nevoie de susținerea voastră. Haideți în echipă! Înscrie-te pe lista de susținători PACT pentru Galați. Alege să susții echipa PACT pentru Galați, la alegerile locale, pentru Consiliul Local și Consiliul Județean.


 


Se afișează 1 răspuns

Te rugăm să verifici căsuța de e-mail pentru instrucțiuni cu privire la activarea contului.