VOCEA TA ÎN CONSILIUL LOCAL

Conform acestui slogan pe care l-am promovat în campania electorală, facem publice, începând din 30.12.2020, toate documentele suport care sunt disponibile Consilierilor Locali înainte de ședințe - o inițiativă a transparenței așteptată și lăudată.

”Tăcerea impusă de PSD se va rupe! Cade secretomania documentelor și actelor care stau la baza hotărârilor Consiliului Local!”

Citește mai departe...

1 răspuns Share

PSD MĂREȘTE TAXELE

Joi, 17 decembrie 2020, am anunțat pe Facebook: ”Exact în acest moment, în Consiliul Local, PSD a mărit taxele.”. Două zile mai târziu, Viața Liberă publică articolul despre această decizie care ne afectează pe toți.

”Deşi consilierii locali PNL, USR, PLUS şi PACT au respins ferm majorarea impozitelor şi a taxelor locale pentru 2021, hotărârea a primit votul consilierilor locali PSD.”

Citește mai departe...


Care e feedback-ul tău? Adaugă un răspuns: Share

PUNTE LIBERALĂ LA GALAȚI

Ne-am propus să facem un aeroport la Galați, cu ajutorul unui Guvern Liberal care va susține proiectele de infrastructură locale. Mesajul nostru este ORAȘUL CARE DECOLEAZĂ

”PNL și PACT pentru Galați au semnat protocolul de colaborare în cadrul unui eveniment difuzat live, pe 26 noiembrie, pe canalele oficiale din social media ale celor două formațiuni politice.”

Citește mai departe...

1 răspuns Share

CONFERINȚĂ DE PRESĂ

PACT pentru Galați a participat marți, 24.11.2020, alături de PNL Galați, la o conferință de presă, anunță Agerpres.

”PNL Galaţi şi PACT pentru Galaţi vor semna în curând un protocol de colaborare locală prin care îşi vor susţine reciproc iniţiativele privind dezvoltarea judeţului, au anunţat, marţi, liderii judeţeni ai celor două formaţiuni politice, senatorul George Stângă şi Gregor Teodorescu.”

Citește mai departe... 

2 răspunsuri Share