VOCEA TA ÎN CONSILIUL LOCAL

Conform acestui slogan pe care l-am promovat în campania electorală, facem publice, începând din 30.12.2020, toate documentele suport care sunt disponibile Consilierilor Locali înainte de ședințe - o inițiativă a transparenței așteptată și lăudată.

”Tăcerea impusă de PSD se va rupe! Cade secretomania documentelor și actelor care stau la baza hotărârilor Consiliului Local!”

Citește mai departe...

Avem nevoie și de susținerea ta!

Noi suntem pactiștii și aici găsiți proiectele noastre. Noi, ne-am propus să aducem înapoi cheful de a locui aici, la Galați. Dar nu vom face acest lucru doar noi. Avem nevoie și de dumneavoastră, de voi, pentru a reuși nu numai să implementăm proiectele noastre civice, ci și să le ducem în Consiliul Local, în Consiliul Județean și să propunem și altele. Pentru aceasta, vom avea o listă de nominalizări, la alegerile locale. Iar această listă trebuie susținută la vot. Avem nevoie de susținerea voastră. Haideți în echipă! Înscrie-te pe lista de susținători PACT pentru Galați. Alege să susții echipa PACT pentru Galați, la alegerile locale, pentru Consiliul Local și Consiliul Județean.


 


Se afișează 1 răspuns

Te rugăm să verifici căsuța de e-mail pentru instrucțiuni cu privire la activarea contului.