PACTIȘTII DIN GALAȚI

Noi suntem cei care se implică în schimbarea comunității Gălățene. Intră pe fiecare profil, pentru a ne cunoaște mai bine. Te poți împrieteni cu noi și pe Facebook.


La finalul fiecărei pagini, dacă ți-a plăcut de noi, te rugăm să te înscrii pe lista noastră de susținători. Înscrierea pe listă înseamnă că noi te vom ține la curent cu proiectele civice pe care le organizăm și, dacă vrei, te vom implica în ele ca voluntar, iar tu ne vei ajuta să redăm Galațiul cetățenilor săi.


Împreună aducem înapoi cheful de a locui aici!

38 INTRĂRI

Avem nevoie și de susținerea ta!

Noi suntem pactiștii și aici găsiți proiectele noastre. Noi, ne-am propus să aducem înapoi cheful de a locui aici, la Galați. Dar nu vom face acest lucru doar noi. Avem nevoie și de dumneavoastră, de voi, pentru a reuși nu numai să implementăm proiectele noastre civice, ci și să le ducem în Consiliul Local, în Consiliul Județean și să propunem și altele. Pentru aceasta, vom avea o listă de nominalizări, la alegerile locale. Iar această listă trebuie susținută la vot. Avem nevoie de susținerea voastră. Haideți în echipă! Înscrie-te pe lista de susținători PACT pentru Galați. Alege să susții echipa PACT pentru Galați, la alegerile locale, pentru Consiliul Local și Consiliul Județean.