Buletin investițional

UPDATE: În ședința de Consiliu Local din 10 februarie 2022, consilierii locali PACT pentru Galați au susținut acest proiect sub forma unui amendament la bugetul Municipiului Galați pe 2022.

Am introdus în Consiliul Local propunerea de a include în bugetul Municipiului Galați pe anul 2022 redactarea și trimiterea către ambasade, camere de comerț și companii străine a unui buletin investițional al Galațiului. 

Data inițierii

Am susținut proiectul sub formă de amendament depus la Registratura Generală a Municipiului Galați pe 8 februarie 2022, având numărul de înregistrare 26325.


Statusul proiectului

Amendamentul a fost supus la vot și respins de Primarul Pucheanu și de majoritatea PSD din Consiliul Local al Municipiului Galați.

Pașii următori: introducerea unui proiect de hotărâre de Consiliu Local de sine stătător, presiune publică, implementarea proiectului în anul 2024, după obținerea majorității în Consiliul Local al Municipiului Galați. 


Descrierea proiectului

Investitorii străini vor fi atrași spre a crea locuri de muncă și oportunități de afaceri în municipiul Galați dacă sunt informați în legătură cu potențialul aflat aici. De aceea, propunem crearea și distribuirea unui buletin investițional gălățean către ambasade și organizații internaționale pentru a promova Galațiul, astfel încât cetățenii să se bucure de prosperitate economică.


Textul integral al amendamentului poate fi consultat aici.

Avem nevoie și de susținerea ta!

Noi suntem pactiștii și aici găsiți proiectele noastre. Noi, ne-am propus să aducem înapoi cheful de a locui aici, la Galați. Dar nu vom face acest lucru doar noi. Avem nevoie și de dumneavoastră, de voi, pentru a reuși nu numai să implementăm proiectele noastre civice, ci și să le ducem în Consiliul Local, în Consiliul Județean și să propunem și altele. Pentru aceasta, vom avea o listă de nominalizări, la alegerile locale. Iar această listă trebuie susținută la vot. Avem nevoie de susținerea voastră. Haideți în echipă! Înscrie-te pe lista de susținători PACT pentru Galați. Alege să susții echipa PACT pentru Galați, la alegerile locale, pentru Consiliul Local și Consiliul Județean.


 


Se afișează 1 răspuns

Te rugăm să verifici căsuța de e-mail pentru instrucțiuni cu privire la activarea contului.