Inființarea unei pagini web de promovare locală

UPDATE: În ședința de Consiliu Local din 10 februarie 2022, consilierii locali PACT pentru Galați au susținut acest proiect sub forma unui amendament la bugetul Municipiului Galați pe 2022, dar majoritatea PSD l-a respins la vot. Va fi redepus cu modificări.

Galațiul are un enorm potențial economic, natural și turistic. Din păcate, acesta nu este valorificat pentru că promovarea sa lipsește. Am introdus în Consiliul Local propunerea de creare a unei pagini web de promovare locală a municipiului Galați în limba engleză care să conțină toate informațiile utile unui potențial investitor, unui potențial turist sau unui potențial student în centrul universitar gălățean. Atragerea acestora în comunitatea locală va contribui la dezvoltare economică, printr-o investiție minimă. 

Data inițierii

Am susținut proiectul sub formă de amendament depus la Registratura Generală a Municipiului Galați pe 9 februarie 2022, având numărul de înregistrare 26322.


Statusul proiectului

Amendamentul a fost supus la vot și respins de Primarul Pucheanu și de majoritatea PSD din Consiliul Local al Municipiului Galați.

Pașii următori: introducerea unui proiect de hotărâre de Consiliu Local de sine stătător, presiune publică, implementarea proiectului în anul 2024, după obținerea majorității în Consiliul Local al Municipiului Galați. 


Descrierea proiectului

Am propus alocarea unei sume din bugetul local pe anul 2022 pentru crearea unei pagini web de promovare locală a municipiului Galați în limba engleză, cu un cost estimat 20.000 de lei, a cărei sursă de finanțare era linia bugetară alocată actualizării unui S.F. pentru o pasarelă pietonală la Spitalul Județean, proiect inclus în buget încă din mandatul 2012-2016, dar neimplementat. 


Textul integral al amendamentului poate fi consultat aici.

Avem nevoie și de susținerea ta!

Noi suntem pactiștii și aici găsiți proiectele noastre. Noi, ne-am propus să aducem înapoi cheful de a locui aici, la Galați. Dar nu vom face acest lucru doar noi. Avem nevoie și de dumneavoastră, de voi, pentru a reuși nu numai să implementăm proiectele noastre civice, ci și să le ducem în Consiliul Local, în Consiliul Județean și să propunem și altele. Pentru aceasta, vom avea o listă de nominalizări, la alegerile locale. Iar această listă trebuie susținută la vot. Avem nevoie de susținerea voastră. Haideți în echipă! Înscrie-te pe lista de susținători PACT pentru Galați. Alege să susții echipa PACT pentru Galați, la alegerile locale, pentru Consiliul Local și Consiliul Județean.


 


Se afișează 1 răspuns

Te rugăm să verifici căsuța de e-mail pentru instrucțiuni cu privire la activarea contului.