PACT pentru Galaţi a devenit partid politic (Viața Liberă)

Oraşul nostru s-a îmbogăţit cu un nou partid politic - PACT pentru Galaţi - care şi-a propus un obiectiv pe cât de îndrăzneţ, pe atât de necesar: „Împreună aducem înapoi cheful de a locui aici”.

Potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei, pe data de 31 mai 2019, la Bucureşti, "prima mişcare civică şi politică pornită de la firul ierbii, din Galaţi", a fost înregistrată de către Tribunal, în Registrul Partidelor Politice, având numărul 194.

 

„PACT pentru Galaţi este prima platformă civică şi politică a gălăţenilor, înfiinţată ca răspuns la problemele comunităţii noastre. Am decis să preluăm responsabilitatea şi să ne concentrăm pe soluţii”, afirmă membrii fondatori ai PACT pentru Galaţi: Alexandra Lucia Teodorescu – politolog, Sorin Frăsina – inginer, Laura Ghecenco – jurist, Bogdan Georgescu – economist, Rodica Fazakas - specialist IT, Corneliu Goldu – profesor.

Primele trei probleme majore la care noul partid caută soluţii şi îi invită pe gălăţeni să li se alăture sunt: redobândirea mobilităţii urbane, recâştigarea ethosului local şi reconectarea oraşului nostru la Dunăre.

Articol publicat de cotidianul local Viața Liberă.

Avem nevoie și de susținerea ta!

Noi suntem pactiștii și aici găsiți proiectele noastre. Noi, ne-am propus să aducem înapoi cheful de a locui aici, la Galați. Dar nu vom face acest lucru doar noi. Avem nevoie și de dumneavoastră, de voi, pentru a reuși nu numai să implementăm proiectele noastre civice, ci și să le ducem în Consiliul Local, în Consiliul Județean și să propunem și altele. Pentru aceasta, vom avea o listă de nominalizări, la alegerile locale. Iar această listă trebuie susținută la vot. Avem nevoie de susținerea voastră. Haideți în echipă! Înscrie-te pe lista de susținători PACT pentru Galați. Alege să susții echipa PACT pentru Galați, la alegerile locale, pentru Consiliul Local și Consiliul Județean.


 


Opinia ta este importantă. Adaugă un răspuns.

Te rugăm să verifici căsuța de e-mail pentru instrucțiuni cu privire la activarea contului.