Participarea la târg internațional de investiții

UPDATE: În ședința de Consiliu Local din 31 ianuarie 2023, consilierii locali PACT pentru Galați, Doru Căstăian și Gregor Teodorescu, au depus un amendament la proiectul de buget al Municipiului Galați pentru a include în acesta participarea persoanelor însărcinate cu atragerea de investiții la un târg internațional de afaceri în 2023.

Data inițierii

Acest amendament a fost înregistrat la Registratura Generală a Municipiului Galați pe 31 ianuarie 2023, având numărul de înregistrare 19812.


Statusul proiectului

În ședința din 31 ianuarie 2023, amendamentul nostru a fost retras pentru a i se aduce modificări și pentru a fi redepus ca proiect de hotărâre de sine stătător.


Descrierea proiectului

Și Galațiul trebuie să fie prezent la evenimente internaționale de investiții, atât prin reprezentanți ai administrației, cât și prin reprezentanți ai mediului de business local. Am propus ca, în 2023, să existe o alocare bugetară dedicată acestui subiect pentru a putea aduce în comunitate surse de capital importante.


Textul integral al amendamentului poate fi consultat aici.

Avem nevoie și de susținerea ta!

Noi suntem pactiștii și aici găsiți proiectele noastre. Noi, ne-am propus să aducem înapoi cheful de a locui aici, la Galați. Dar nu vom face acest lucru doar noi. Avem nevoie și de dumneavoastră, de voi, pentru a reuși nu numai să implementăm proiectele noastre civice, ci și să le ducem în Consiliul Local, în Consiliul Județean și să propunem și altele. Pentru aceasta, vom avea o listă de nominalizări, la alegerile locale. Iar această listă trebuie susținută la vot. Avem nevoie de susținerea voastră. Haideți în echipă! Înscrie-te pe lista de susținători PACT pentru Galați. Alege să susții echipa PACT pentru Galați, la alegerile locale, pentru Consiliul Local și Consiliul Județean.


 


Se afișează 1 răspuns

Te rugăm să verifici căsuța de e-mail pentru instrucțiuni cu privire la activarea contului.