QR-CODE

QR CODE este efortul nostru de a recâștiga ethos-ul local pierdut al orașului nostru. Știți cum ardelenii, ieșenii sau brăilenii au acea mândrie a locului?

Cum patriotismul local îi face să se laude cu orașul lor? Noi am pierdut acest lucru și ne-am pierdut reperele. Comuniștii au distrus istoria orașului iar administrația actuală strică puținul care a mai rămas. Haideți să ne recâștigăm istoria, prezentul și viitorul.

Montăm plachete cu cod QR pe casele istorice și nu numai. Atunci când este scanat, codul duce la pagina clădirii respective, pe site-ul www.galati.wiki - pagina unde puteți afla despre istoria noastră, povești cu orașul și imagini inedite.

Toate informațiile sunt traduse și în engleză. Una dintre principalele probleme ale Galațiului este faptul că nu este vizitat de turiști. Și cum să fie vizitat dacă un turist nu are la dispoziție nici măcar un pliant, un traseu turistic sau niște indicatoare pe stradă sau în autobuz, în limba engleză.

Fiecare plachetă este sponsorizată de către o persoană fizică, o asociație sau o firmă. Sponsorizați și dumneavoastră amplasarea unei plachete contribuind financiar. cu suma de 300 Lei, costul producției și al montajului iar pe aceasta va fi înscris textul „Această plachetă a fost sponsorizată de către Ion Costin / S.C. DenumireFirma S.R.L.”


Opinia ta este importantă. Adaugă un răspuns.

Te rugăm să verifici căsuța de e-mail pentru instrucțiuni cu privire la activarea contului.